Műpázsit, mugyep

Több mint 4 évtized telt el a műpázsit felfedezése és első gyártása óta. Azóta a pázsit minősége és sűrűsége egyenes arányban fejlődött az előállítási technológiával.

Az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezettje a „Thiolon” szál. Ez az anyag ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, UV sugaraknak, és hosszantartó élettartamot biztosít a műpázsitnak.


A legmodernebb műpázsit lehetővé teszi, hogy ügyfeleinknek biztonságos, tartós, környezetbarát, természetes hatású terméket biztosítsunk.
A sportpályák nagy szerepet játszanak a mai iskolák felszereltsége szempontjából.

 
SAND MATIC-SMG homok- és gumigranulátum betöltő berendezés..
 

A műpázsit hatékony és sikeres megoldást jelent, emellett pedig alacsony karbantartási költségekkel jár (amennyiben cégünkkel együttműködési szerződésben áll, a karbantartási költségeket nem kell fizetnie, mivel a szavatossági idő alatt a sportpálya karbantartása ingyenes). A műfüves pályák az év minden napján bármikor a felhasználók rendelkezésére állnak.
A sportolók szempontjából egy másik előnye az, hogy jelentősen csökkenti a balesetek lehetőségét. Egy nemrég végzett amerikai felmérés szerint a természetes fűvel borított pályákkal ellentétben a műfüves pályákon 35%-al csökkentek a balesetek
Mindent összevetve be kell ismerjük, hogy a műpázsit sokkal több előnnyel rendelkezik a természetes gyeppel szemben: alacsony karbantartási költségek, a mérkőzések minőségének növelése, tartósság, csökkentett baleset lehetőségek, valamint a pálya használatának biztosítása az év bármely napján.

A műfüves felületek kényelmesek, így védik a sportolók ízületeit, továbbá sokkal jobb labdamozgást biztosítanak. Legnagyobb előnyük mégis az, hogy a műfüves pályák sokkal tartósabbak, mint a természetes gyeppel borított pályák, alacsony, elenyésző karbantartási költségekkel járnak, és az év bármely napján használhatóak

Top »
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------