Terenuri cu gazon sintetic Terenuri de sport cu gazon artificial sau gazon natural Telefon: +40.259.419.999
Prima pagina

Gazon artificial, gazon natural - Terenuri de sport

 

Gazon artificial

Gazonul artificial este cel mai des folosit pentru terenurile de sport, mai ales din cauza calitatii si costurile aproape zero de intretinere.

Ultima "generatie" de gazon artificial / sintetic este aproape imposibil de diferentiat ca aspect de cel natural, prezentand in acelasi timp conditii mai bune si mai sigure pentru jucatori.

Din aceasta cauza, majoritatea cluburilor sportive au optat pentru folosirea gazonului sintetic atat la antrenamente cat si in competitii.

Baza sportiva 5x5 Fotbal Oradea
 
Va oferim urmatoarele tipuri de gazon artificial:
   
Gazon artificial pentru tenis
Denumire Aplicatii Material de umplere Densitate/mp Compozitia Inaltime fir
Fast Track 10 Tenis Nisip quartos 39885 100% polietilena fibrilat 10 mm
Gazon artificial multisport
Denumire Aplicatii Material de umplere Densitate/mp Compozitia Inaltime fir
Effective 15 Multisport Nisip quartos 19948 100% polietilena fibrilat 15 mm
Essential 20 20 mm
Gazon artificial pentru Fotbal
Denumire Aplicatii Material de umplere Densitate/mp Compozitia Inaltime fir
Power Ball 40 Fotbal Nisip quartos, granule de cauciuc 7559 100 % polietilena monofilament 40 mm
Hattrick 50 8198 100 % polietilena fibrilat 50 mm
Hattrick 60 60 mm
Winner 45/120 10079 100 % polietilena monofilament 45 mm
Winner 60/140 8818.9 60 mm
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Despre gazon artificial / sintetic

Au trecut peste 4 decenii de cand a fost descoperit si inventat gazonul artificial (sau sintetic). De atunci, calitatea si densitatea gazonului au evoluat direct proportional cu tehnologia din domeniu.

Pentru fabricarea gazonului artificial din dotare se foloseste cea mai avansata tehnologie existenta la momentul actual. Una dintre recentele descoperiri este fibra "Thiolon", material rezistent la temperaturi extreme, raze UV, si care asigura o durata de viata crescuta a gazonului sintetic.


Gazonul de ultima "generatie" ne da posibilitatea de a oferi clientilor nostri un produs sigur, durabil, cu un aspect inselator de identic care protejeaza mediul inconjurator.
Bazele sportive joaca un rol foarte important in dotarea scolilor de astazi.

 
Utilaj special de dozat nisip si granule de cauciuc SAND MATIC-SMG.
 

Gazonul artificial este o solutie de success, pe langa costurile reduse de intretinere (in cazul in care optati pentru o colaborare cu firma noastra, costurile sunt 0, pentru ca intretinerea terenului de sport este gratuita in perioada de garantie) terenurile cu gazon sintetic stau la dispozitia utilizatorilor 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an.
Un alt avantaj pentru sportivi este reducerea frecventa a accidentelor. Un studiu recent din SUA sustine faptul ca aceasta rata de accidentari este cu 35% mai scazuta in cazul terenurilor cu gazon sintetic fata de cele cu gazon natural.
Adevarul este ca avantajele gazonului artificial sunt net superioare celui natural: costuri minime de intretinere, calitate crescuta a jocului, durabilitate, accidentari reduse si posibilitatea folosirii terenului pe tot parcursul anului.

Suprafata cu gazon artificial este comfortabila pentru a proteja ligamentele sportivilor si, de asemenea, asigura o miscare mai buna a mingii. Cele mai importante avantaje sunt posibilitatea utilizarii pe termen lung a gazonului artificial fata de terenul natural, costuri de intretinere foarte mici, aproape ZERO, pe toata perioada anului.

Top »
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
5x5 Fotbal Srl
   
 
Terenuri de sport
Sc 5x5Fotbal Srl - Romania
Str. Spirul Haret nr. 1.
Oradea, Bihor, 410066
Contact
Telefon: +4 0752 162 533
E-mail: fotbal5x5@fotbal5x5.ro
Toate drepturile rezervate
Webdesign & SEO: INTERGATE
© 2010 - 2024
 
Nr. vizitatori: